Ua manumalo le tusiata i se faailoga faavaomalo mo le valiina o le tulle nai lo le vali

 

 

O le tusiata Peretania o Shine na faia se mea e leʻi faia muamua e se tasi.Sa ia taumafai e faʻaaoga le tulle nai lo le vali mo lana lava ata.O le a se mea e mafai ona e faia i le tulle nai lo le vali?Na ia faia muamua ata po o ata o veli manifinifi ma amata lana lava auala vali.

ie tulle

O le faagasologa atoa o le gaosiga sa le faigofie.Na ia gaugau muamua letulle, ona tausia lea o se foliga patino na ia manaʻo ai, ona auli lea i se auala tulaga ese, ma faʻapipiʻi i se auala faʻapitoa e fausia ai galuega vali na ia manaʻo ai. E toʻatele tagata e fai mai o ana galuega e le mafai ona vali, ae tatau ona avea ma se ituaiga o galuega foafoa e tu'ufa'atasia ma ata vali.O le mea moni, na ia faʻaaogaina gauze nai lo le vali, ae o le faagasologa atoa o le foafoaga o loʻo i ai pea se faavae malosi vali.

ie mata mo ofu

O le mea lea, o lenei ituaiga o galuega e sili atu le faigata nai lo le valiina, ma o le faagasologa o le foafoaga e faʻavae moni lava i luga o ata vali, lea e suia ai le tuʻufaʻatasia o ata vali i se isi foliga. .Mo se faʻataʻitaʻiga, na te tuʻuina atu le matagofie o le auivi o le tulle, ma le aʻafiaga o le tuʻufaʻatasia o le va o le malamalama ma le paolo ma le paʻu o le malamalama ma le paolo, ina ia faʻaalia ai faʻamatalaga le mautonu o na galuega i lalo o le faʻamalamalamaina o le malamalama.

MESH TULLE

 

O le a le autu o lenei ituaiga o galuega?O lona uiga o le faia o le autu le vaaia ma se uiga tafe.E foliga mai o se mea kausa, ae a maeʻa le galuega, e mafai ona faia se faʻatagata malo.O le atinaʻeina o le galuega atoa o faatufugaga e matua tele lava. O le a le autu o lenei ituaiga o galuega?O lona uiga o le faia o le autu le vaaia ma se uiga tafe.E foliga mai o se mea kausa, ae a maeʻa le galuega, e mafai ona faia se faʻatagata malo.O le atinaʻeina o le galuega atoa o faatufugaga e matua tele lava.

IE FAI

O le mafuaaga sili foi lea e fiafia ai tagata i lana faasologa o ata vali.E ui lava na te leʻi faʻaaogaina se mataua o vaitusi ma vali, o galuega e matua atoatoa pe a uma ona faʻapipiʻi.E le pei o isi atavali, o lenei ituaiga tulle nai lo le vali vali, na foliga mai e tosina mai ai le tele o mata o tagata, ma e oʻo lava i le pisinisi ata vali na mafua ai se vevesi.Matou te fiafia i ana galuega, o le mea moni, e tele mafuaʻaga:

Muamua lava, o ana galuega e lagona ai e tagata le sili atu ona taliaina i le faʻataʻitaʻiga ata, o se faʻaaliga moni o ata vali i foliga o ata ma se faʻaoga lelei i le masani a le sosaiete.

Lona lua, o lana ata vali e le gata i le pepa vali, o se auala tulaga ese ma le fatufatuaʻi, ma ua avea ma se ituaiga ata vali e tauva ai le tele o faʻailoga faʻavaomalo.

ie sequin

Ma le mea mulimuli, o lenei ituaiga ata vali tulle e patino i se tasi o ata fou fou, lea e sili ona mafai ona avea ma faʻalavelave o se augatupulaga fou o ata vali.

 

o le a le tulle

O se gaioiga fatufatuga itiiti, faia o se mea na fefefe ai isi pe le naunau e taumafai, ma iu ai ina manuia, ma manumalo ai ana atavali ni faailoga faavaomalo.O nisi o tusiata ua faʻapipiʻiina ana galuega i totonu o lavalava ma fale faʻatau, ma o ana tupe maua faaletausaga e sili atu i le 300 miliona yuan.

Faʻalagolago i se manuia fatufatuaʻi, e tatau ona ou fai atu o lenei ituaiga o ata vali e aoga le aʻoaʻoina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Taimi meli: Nov-19-2022